Xilofon hand made - iata cum poti face asta acasa!

de admin9 iunie 2022

Știați acest lucru?

Cu ani in urma, oamenii nu dispuneau de tehnologia din zilele noastre. Si cu toate acestea, muzica exista de cand lumea, iar oamenii niciodata nu au trait fara muzica. Desi suntem in 2023, inca sunt sute de triburi in Africa si nu numai, care isi confectioneaza instrumente si isi produc singuri muzica.

Muzica inseamna viata, si prin cantec si dans, oamenii reusesc sa se conecteze intr-un mod unic, isi ridica nivelul energetic si scapa de stres.  

Iar daca vreodata vom fi in situatia in care nu vom dispune de energie electrica, baterii si instrumente lucrate in fabrici, sa stiti ca exista multe posibilitati prin care ne putem crea propriile instrumente.

Spre exemplu ...

Cu ajutorul a 6-8 pahare cu apa, va puteti face propriul xilofon.

Acest instrument muzical de casă este probabil cel mai ușor pe care îl puteți face împreună cu copiii, si garantez ca va veti distra minunat! Tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru sunt 6-8 pahare sau borcane. Umpleți fiecare pahar cu apă în cantități diferite, de la gol la plin.

Testați sunetul fiecărui pahar pe măsură ce îl umpleți, astfel încât să puteți obține tonul dorit. Ajustati daca e nevoie, pentru obține o varietate de note. Chiar dacă notele nu sunt perfecte, este distractiv si merita testat.

Cum vi se pare ideea?

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu