Termeni de Livrare

Livrarea este de 25 lei, indiferent de greutate sau localitate din Romania.

Toate comenzile plasate pe www.geaninastudencu.ro sunt expediate prin curier rapid cu partenerii nostri de incredere: Sameday, DDP sau Fan Curier.

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in maximum 3 zile dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii www.geaninastudencu.ro, in functie de locul de depozitare a produselor.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

 

In perioada de varf cum sunt sarbatorile de Paste, Craciun sau Black Friday termenul poate fi depasit din motive obiective. Situatii in care vom monitoriza fiecare comanda care inregistreaza intarzieri.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu