Mergem cu copiii mici la petreceri de oameni mari?

de admin29 mai 2022

Cred ca orice mama s-a gandit macar odata la asta: mergem cu copiii mici la petreceri mari, sau nu?

Mă tin de multa vreme să scriu acest articol, si iată ca a sosit momentul si vă scriu acest text atât în calitate de mamă, cât si in calitate de organizator de evenimente.

Parintii sunt atat de fascintati de reactiile bebelusului/copilului intr-un mediu nou, incat sunt dispusi sa il ia peste tot, indiferent de context.

Atat in calitate de mamă, cat si in calitate de MC/solista la party-uri, eu prefer sa nu duc copilul la evenimente mari, mai ales daca este micut.

De ce?

- In primul rand, daca vrei sa mergi sa te relaxezi si sa te distrezi, cu copilul după tine sigur nu vei reusi.

- Daca este in faza in care exploreaza/alearga, se va simti la locul de joaca, si atat personalul localului cat si invitatii vor incerca continuu, fie sa nu il calce, fie sa nu il doboare cand danseaza.

- Vei alerga continuu dupa el, sa nu cada, sa nu iasa din local, sa nu se piarda, sa nu se accidenteze.

- La petreceri in general, muzica este tare. Nu de putine ori, cand eram la pupitru, veneau mamici sa ne ceara sa dam muzica mai incet, ca e prea tare pentru copil. In general, pentru miri, ziua nuntii este cea mai importanta zi, si nu este placut sa li se impună niste lucruri de genul acesta la petrecerea lor, doar pentru ca sunt si cativa copii prezenti.

- In situatia in care nu aveti deloc cu cine lasa copilul acasa, puteti folosi casti antifonice.

- De cele mai multe ori, pentru copii, evenimentele mari sunt obositoare, ceea ce ii va face sa fie nervosi, sa faca tantrumuri sau sa fie “altfel” decat acasa.

Eu l-am avut pe Nicholas cu mine la cateva petreceri, si de nevoie, si ca mi-a facut placere, insa am stiut din start ce presupune asta si am fost de acord cu faptul că merg doar ca sa fiu prezenta, nu sa ma distrez.

Nu stiu cum se vad la voi lucrurile, insa eu imi mentin parerea ca cel mai bine ar fi, daca este posibil, sa nu luati copiii cu voi la petreceri gen nunta/botez, sau alte locuri zgomotoase in care poate se si fumeaza, se vorbeste tare si este agitatie. 

Nu va afecta doar starea voastra de moment, ci si dispozitia copilului.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu