Lasa SOARELE sa intre in viata ta!

de geanina28 martie 2023

Lasă soarele să te patrunda!

Si daca nu il gasesti, caută-l.

Poți gasi soarele intr-un om, in meseria ta, intr-o cauza sociala, in sufletul copilului tau, in dorinta implinita la care ai ravnit ani de zile.

O lunga perioada de timp, vedeam gri tot ce e in jurul meu: mereu eram nemultumita, nimic nu imi iesea bine, totul parea greu, nu faceam cu drag ceea ce facem, vedeam succes la toti cei din jurul meu si imi spuneam "eu de ce nu pot"?

Cu cat stam mai mult in astfel de ganduri, cu atat mai mult suntem condusi de ele. Mi-am dat seama ca doar eu sunt responsabila de starea mea de bine si de succesul meu, asa ca am schimbat macazul si am inceput sa caut soarele: raza cu raza, pas cu pas. Cu cat simteam caldura si lumina fiecarei raze, cu atat incepeam sa ma simt mai implinita si mai increzatoare.

Am incheiat "prietenii nepotrivite", am inceput sa citesc mai mult, sa ma plimb, si sa fac cu adevarat ceea ce imi place. Procesul a fost si este lung, caci este continuu de munca, insa satisfactia este extraordinara.

Adesea sunt comparată cu Soarele, de mamicile copiilor cu care lucrez, si imi spun: “tu aduci lumina si bucurie copiilor nostri”. Ce comparatie … evident ca se lasa cu piele de gaina, cred ca e prea mult!

Nu fac nimic altceva decat sa fiu eu si sa ma comport cu oamenii, asa cum o fac mereu.

Vin la mine copii introvertiti, care abia daca vorbesc, insa in timp, sunt alti copii. Vin la mine copii care vor doar sa alerge si sa sa faca ce vor ei, insa dupa un timp, tot ei sunt care imi explica ce avem de facut, ce urmeaza, ce regula trebuie respectata. Vin la mine copii care nu au notiuni despre ritm, cantecele sau dans, iar dupa 2-3 luni de lucru impreuna, imi fredoneaza tot ce au auzit la mine. Si mai vin la mine copii care cer telefonul sau televizorul, doar ca sa vada un clip cu mine.

Daca eu sunt lumina pentru ei, si ei sunt lumina pentru inima mea.

Gaseste lumina si bucurie in lucruri simple, in oameni care te fac sa te simti frumos si valoros!

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu