Femeile & mamele, au nevoie de REFRESH

de admin5 octombrie 2022

Paharul cu resurse se goleste din cand in cand, asadar ... trebuie reumplut!

De la aceasta idee am pornit ideea atelierelor muzicale pentru femei, si de la experienta proprie in ceea ce priveste lipsa vietii sociale/ a activitatilor care sa imi faca bine, mai ales de cand am devenit mama.

Eu stiu inca de mica, atat de la ai mei, cat si de la alte familii, ca taticul iesea la o bere, iesea la fotbal, la carti, iar mamele/sotiile se ocupau de casa. Inca sunt multe famiilie in care lucrurile stau asa, si nu musai din motivul ca "femeia nu are voie", insa niciodata nu gaseste timp si pentru ea. Mereu gaseste o scuza, si considera ca prioritara e oala cu ciorba, mormanul de rufe necalcate sau raportul acela important care trebuie dat sefului la prima ora.

Insa ca indivizi, suntem diferiti, si fiecare are nevoie sa isi umple rezervorul cu ceva ce ii face placere: shopping, citit, calatorit, iesit cu prietenii samd.

Vazand in ultimii ani, de cand lucrez si cu mamici, cat de putin timp de recreere isi aloca, m-am gandit cat de bine le-ar prinde un atelier muzical dedicat lor.

Acest atelier este dedicat oricarei mame care nu a mai iesit din casa pentru ea cu lunile, pentru orice mamă care de ani buni sta doar in pijamale, care "nu are timp pentru ea".

Este dedicat oricarei femei care lucreaza non stop si nu are timp de sala, masaj, psiholog sau activitati solicitante.
Pentru ca aceasta activitate are in prim plan muzica, este potrivita oricareia dintre voi, indiferent de varsta, statut, numar de copii, job sau profesie.


Ne vom vedea intr-un spatiu unde energia buna va fi la loc de cinste, un spatiu unde nu exista judecata, ci doar bucurie.

Asadar, as dori sa punctez cateva dintre beneficiile unei astfel de intalniri organizate:

  •  miscare
  •  recreere & relaxare
  •  energizare pentru task-urile zilnice
  •  stimularea mintii prin exercitii ritmice
  •  conectare cu alte femei
  •  antrenarea urechii muzicale
  •  bucurie & vibe extraordinar
  •  coordonare eficienta a mainilor, prin exercitiile ritmice
  •  conectare cu corpul, prin exercitiile de percutie corporala

Nu uitati sa aveti grija de voi, sa va alimentati si sufletul, nu doar trupul, si sa va luati energie din ceea ce va place, pentru a fi bine cu voi si cu cei din jurul vostru.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu