Dumnezeu are incredere in noi!

de geanina10 iunie 2024

Dumnezeu are incredere in mine, in tine, in noi!

Asta am auzit de curand la un post de radio crestin: "Dumnezeu ne iubeste atat de mult si are atat de multa incredere in noi, ca nici nu realizam ce daruri incredibile ne ofera!".

Si de cum am auzit aceasta replica, am oprit radioul si m-am gandit serios la misiunea si meseria mea in ceea ce priveste lucrul cu copiii. Cata incredere a avut oare Dumnezeu in mine, incat sa imi paseze acesta misiune, aceasta responsabilitate atat de mare?

Am primit atat de multe daruri de la Dumnezeu, incat nu stiu daca i-as putea multumi vreodata in aceasta viata! Am primit intai de toate vocea, talentul, creativitatea, dorinta de a evolua, sanatate, si o dorinta mare de a face bine. Am primit deasemenea o familie si un copil care ma implinesc si ma ajuta sa fiu zi de zi cea mai buna varianta a mea.

Si da, realizez ca Dumnezeu a avut mare incredere in mine, astfel ca s-a gandit ca nu mai trebuie sa ma dedic vietii de corporatist, si trebuie sa contribui la educatia si dezvoltarea copiilor. Mi-a dat in grija nu doar un copil, pe al meu, mi-a dat in grija sute de copii, multi dintre ei fiind de varsta mai mica de 2 ani. Si am aprofundat: de ce am primit aceasta misiune abia dupa ce am devenit mama? Poate pentru ca a vazut modul in care m-am dedicat cresterii copilului meu, bucuria si deschiderea mea fata de copii.

In multe zile ma opresc si ii multumesc pentru darul cu care m-a inzestrat si mai ales ca nu m-a lasat sa ma opresc din ceea ce fac atunci cand eram depasita de stres/probleme/provocari.

De cele mai multe ori nu vedem tot ceea ce avem, ba chiar ne plangem din motive nesemnificative. Si cu siguranta ne apropiem de credinta doar cand suntem in necaz, cand avem probleme de sanatate si nu stim incotro sa apucam.

Indiferent de meseria pe care o practicam, de viata pe care o traim, fiecare am primit cate un dar special de la Dumnezeu si ar trebui sa apreciem mai mult zilele in care ne dam jos din pat, mergem, vedem, ne putem folosi mainile si ii putem strange in brate pe cei dragi.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu