Despre mine

MUZICA mi-a schimbat viata si m-a ridicat in cele mai dificile momente din viata mea.

Tocmai de aceea, am decis sa imi duc pasiunea la un alt nivel si sa aduc bucurie si valoare celor care ajung sa lucreze cu mine: fie copii, fie adulti.

Sunt Maestru de Ceremonii/Solistă la evenimente private din anul 2008, iar pe perioada pandemiei am realizat ca e nevoie sa aduc ceva nou in cariera mea, astfel ca am decis sa ma indrept spre copii si sa ii ajut sa se dezvolte si sa evolueze prin intermediul art-terapiei - mai exact, cu ajutorul muzicii. 

Am inceput lectiile de pian și canto la 5 ani, insa in adolescenta am decis sa ma axez doar pe canto: au urmat asadar ani de teorie muzicala, ani de studiu si repetitii, ani de bucurie.

Am facut parte din corul Meloritm, unde timp de 7 ani am studiat alături de doamna profesor Lăcrămioara Mitroaica. În toți anii petrecuți la Palatul Copiilor, am lucrat intens la toate aspectele necesare unui artist/interpret: canto, dicție, mișcare scenică, vorbit în public, și am participat totodată la foarte multe spectacole, festivaluri, emisiuni TV, reclame TV/audio.

Am fost vocea multor personaje din povesti audio, am fost voice over in foarte multe reclame de copii, si am avut ocazia sa lucrez si sa cant cu artisti extraordinari, precum Victor Socaciu, Mihai Constantinescu, Madalina Manole, Nicola, Anca Turcasiu si multi altii.

Pe perioada adolescenței am fost preluată de Maestrul Marcel Dragomir, care a avut grija să îmi șlefuiască vocea și să îmi ghideze pașii timp de cativa ani. Am facut parte timp de 3 ani din formatia TOP, o trupa formata din cateva pustoaice mici, cu visuri mari. Mare parte din formarea mea a avut loc și în cadrul bisericii catolice, unde inca de la o varsta frageda am lucrat alături de profesori și dirijori renumiți, care au crezut în abilitățile mele. 

In jurul vârstei de 20 ani, am pus bazele echipei DJ MC NUNTA, echipă alcătuită din mine și soțul meu, Florin Studencu: el este DJ, iar eu Maestru de Ceremonii/Solistă, și participăm împreună la evenimente private de mai bine de 15 ani.

In 2017 am inceput sa  scriu poezii și cântece personalizate (pe care le si inregistrez audio), pentru oamenii care doresc sa ofere cadouri inedite celor dragi.

Copilul meu, si ulterior mentorii mei, m-au motivat sa ajut si alti copii sa descopere beneficiile muzicii si ale euritmiei (exercitii ritmice)

Pe toata perioada carierei mele:

  • am prezentat și am cantat la aproape 1000 de evenimente private
  • luand in calcul si perioada de formare din copilarie, am participat la peste 100 de emisiuni TV-radio-podcasturi-interviuri scrise.
  • pana in prezent, am ghidat si indrumat in gradinitele cu care colaborez, peste 200 de copii, saptamanal. 
  • la sala mea de muzica au ajuns peste 400 de copii. Rezultatele lor vizibile mi-au fost transmise cu emotii si bucurie de catre parintii lor, de la o luna la alta.
  • pentru programele mele de lucru cu copiii, 50% am fost autodidact, insa pe langa toate orele de cercetare pe cont propriu, sunt Lucrator prin Arte Combinate (ART-TERAPIE), Educator muzical cu atestat international in metoda Batucado, am finalizat cu succes si cursul de dezvoltare personala prin muzica pentru copii MJ PEDAGOGA MUSICAL - MADRID, si am participat la nenumarate workshopuri de euritmie internationale. Pentru ca studiile arata cat de importanta este muzica in ceea ce priveste creierul si stimularea neuronala, in vara lui 2023, am finlaizat si cursul RHYTHMIC NEURO GAMES, curs sustinut de Alex Ostapenko.
  • am creat dupa simt, dupa nevoi, aproape 30 de programe diferite de lucru, pentru 3 categorii de varste, programe ce ruleaza saptamanal la sala mea de muzica, in gradinite si in programul Scoala Altfel. Am pus bazele unui atelier muzical pentru femei, care are la baza muzica & ritmul - atelier ce are loc ocazional, pentru femeile din comunitatea mea.
  • am filmat si postat in ultimii 3 ani, peste 800 de materiale video cu exercitii ritmice, materiale ce sunt folosite in multe gradinite, scoli, centre cu copii speciali sau azile de batrani din Romania (si nu numai).

Muzica ma face sa ma simt in elementul meu, iar feedback-ul primit in ultimii ani de la persoanele cu care am lucrat, ma face sa fiu zi de zi mai motivata si mai mandra de ceea ce fac.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu