De ce sunt atat de generoasa in mediul ONLINE?

de geanina23 octombrie 2023

Multi oameni ma intreaba: “de ce esti asa generoasa in mediul online? Nu te temi că unele persoane iti vor fura munca?”

Sunt extrem de generoasa, si sunt de parere ca oricine poate copia un model de exercitiu, doua, trei … dar magia din cadrul atelierelor mele si felul meu de a fi nu pot fi copiate - cu toata modestia.

Pe de alta parte, sunt branduri mari si in magazinele de pe Calea Victoriei, dar si in China 😁.

Eu am o misiune, si daca stiu ca ajut prin ceea ce postez un copil, doi, trei, o educatoare in impas, o invatatoare, eu ma bucur. Sunt generoasa in continut pentru a educa, pentru a arata parintilor cum ii pot ajuta pe copiii lor, si nu pentru a fi copiata 1 la 1 de persoane din umbra care au acelasi model de businsess.

Dar este inevitabil si nu pot decat sa ma bucur ca sunt un exemplu.

Mai neplacut este cand persoane din bransa sunt curioase sa ma cunoasca doar pentru a afla informatii despre afacere, despre furnizorii mei sau despre modul in care lucrez, postez, arat ceea ce fac. Dar da, se practica si aceasta tehnica neautentica, despre care cred ca nu duce spre succes. Si este valabil si aplicabil in orice domeniu, nu doar in ceea ce ma priveste.

In urma zecilor de cereri primite, sper din inima sa pot implementa un curs online cu metoda mea de lucru, pentru educatorii interesati de detalii - aceasta activitate nu este doar despre o tamburina si o castanieta, e nevoie de multe alte abilitati, comunicarea si rabdarea fiind cele mai importante.

Sa ma apuc de lucru la acest curs?

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu