De ce cântece și poezii personalizate?

de admin24 noiembrie 2020

De ce cântece și poezii personalizate?

Nu de puține ori am fost întrebată:”Dar nu vrei să te lansezi, să apari la TV, să ai videoclipuri, concerte etc?”.

Ei bine ... NU!

Acum am 33 de ani și vă spun sincer că am avut multe oportunități prin care să îmi duc talentul la un alt nivel, însă am refuzat. Visul meu a fost să îmi întemeiez o familie, să am stabilitate și să pot face ceea ce îmi place, fără să depind în totalitate de alte persoane.

După ce am oferit primele piese & poezii personalizate, am simțit nevoia să continui să ofer încă 5-6, spre testare. Am fost uluită de reacțiile celor care le-au primit, și nu înțelegeam pe deplin însemnătatea lor. Bine ... chiar și acum mi se întâmplă asta.

Oamenii nu mai sunt atât de liberi în exprimare, tehnologia a “furat” multe lucruri pe care famillie le făceau cu ani în urmă. Acum, majoritatea întàlnirilor au loc prin video call, cuvintele frumoase au fost înlocuite emoji, iar cadourile vin de la curier.

Iată așadar că acest concept, această idee de cadou personalizat este o ușurare pentru mulți dintre oameni, mai ales pentru cei introvertiți. Poate că ar dori să le spună celor dragi cât îi iubesc, dar le este rușine. Faptul că o fac eu în locul lor, e mai confortabil. Însă important este că cel care primește poezia & piesa aude ceva ce așteaptă de mult.

Când am primit mesaje de genul:”mama plânge în hohote de 3 zile”, “tata mi-a cerut distonocalm”, “bunica a spus că nu a primit ceva mai frumos de atât în viața ei”, am realizat că oamenii au nevoie de cuvinte frumoase mai mult decât orice pe lumea aceasta. Vâzând câtă bucurie aduce atât celor care oferă cadoul, cât și celor care îl primesc, văd ca pe o binecuvântare ideea acestui proiect.

Uneori, intru atât de profund în povestea clientului, încât îmi ia ore bune să mă dezmeticesc. Alteori, plâng în timp ce cânt piesa sau recit poezia, pentru că primesc atâtea povești inedite și dureroase uneori, încât nu pot rămâne imună.

După ce livrez o melodie sau o poezie, nici nu pot mânca sau dormi de emoție. Pentru mine este extrem de important să aflu cum a fost primit produsul meu, pentru că cei cu care lucrez mă încarcă și mă inspiră.

De multe ori sunt divinizată, lăudată în exces, recomandată prin toate modurile, dar am un mesaj pentru voi, cei care apelați la mine:”Dacă reușesc prin talentul și creativitatea mea să vă aduc bucurie, să fac să vă tresară inima de bucurie, pentru mine e de ajuns! Cred că unul dintre motivele pentru care Dumnezeu m-a înzestrat cu acest talent, este acela de a face oamenii fericiți. Și nu aveți idee cu ce satisfacție pun capul pe pernă!”.

Nu uitați, piesele și poeziile mele, sunt scrise “din suflet, pentru suflet”!

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu