Toata experienta mea din ultimii ani in ceea ce priveste lucrul cu copiii si stimularea prin muzica, este acum comprimata in cel mai asteptat produs digital: Ghid practic pentru ateliere muzicale de succes

Pana sa cercetez acest domeniu, al educatiei “altfel” prin muzica, stiam si credeam ca muzica inseamna doar partituri, vocalize si ore in sir de studio, caci pentru mine, inca din copilarie, asa a fost. In momentul in care am descoperit adevarata frumusete a metodelor inedite de lucru prin muzica (total diferite fata de ceea ce eu stiam), am simtit ca am gasit o comoara. O comoara care m-a ajutat sa imi ajut fiul introvert sa se dezvolte armonios, o comoara cu ajutorul careia am ajutat sute de copii sa se integreze in colectivitate, sa fie mai focusati la gradinita/scoala, sa invete sa lucreze in echipa, o comoara datorita careia mi-am descoperit o noua menire (pe langa cea de MC/artist vocal).

In prima faza, am aprofundat singura euritmia, stimularea prin muzica, terapia prin muzica si tot ce presupune dezvoltarea neuronala cu ajutorul muzicii, astfel ca am fost autodidact luni in sir. Ulterior, am apelat la profesionisti care sa ma ajute sa inteleg si mai bine conceptul si modul in care pot aplica muzica si stimularea prin muzica in lucrul cu copiii.

In general, teoria oricarui curs se parcurge relativ usor. Nu exista insa un curs minune insa, care sa iti ofere success garantat. Spre exemplu, eu din fiecare curs/carte/workshop, am invatat lucruri pretioase, insa adevaratele examene le-am dat de fiecare data in fata copiilor la care am aplicat ceea ce am invatat.

Pentru mine nu a fost deloc usor sa creez un business de succes de la 0, cu notiuni minime despre aplicarea muzicii in dezvoltarea copiilor, despre relationarea cu copiii si parintii, si am conceput singura atat structura atelierului muzical, cat si toate programele care ruleaza saptamanal la Music class by Geanina Studencu (ateliere cu SOLD OUT saptamanal).

Asteptarea a luat sfarsit, iar daca iti doresti si simti ca vrei sa ii ajuti pe copii sa se dezvolte cu ajutorul muzicii, poti invata direct de la mine, pas cu pas, toate lucrurile de care eu nu am avut habar, dar de care m-am lovit.

In acest ghid sunt comprimate detalii despre modul in care eu aplic cu copiii tot ce am invatat fie din cursurile parcurse, fie din cercetarea pe cont propriu. Mii de ore de studiu si mii de ore de practica sunt acum descrise si prezentate in acest GHID, care poate fi si pentru tine cheia spre succes sau modul prin care sa iti usurezi metodele de predare (depinde in ce barca te afli).

As fi putut scrie 200 sau 500 de pagini, as fi putut repeta la nesfarsit aceleasi notiuni in alta forma, insa dupa cum poti vedea si in titlu, am dorit sa creez pentru tine un GHID PRACTIC, pe care sa il parcurgi cu lejeritate si pe care sa il intelegi.

Ia-ti timp, da-ti voie, nu grabi procesul de invatare, citeste, reciteste, vizioneaza si revizioneaza ceea ce ti-am prezentat. Am scris si am filmat cu bucurie tot ce vezi aici si iti ofer cu inima deschisa mare parte din munca mea, pentru care 70% am fost autodidact.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu