Cum iti stabilesti VALOAREA PERSONALA?

de geanina28 martie 2023

Multi dintre noi ne nastem cu un talent anume, insa pentru a-l slefui si pentru a deveni din ce in ce mai buni, e nevoie de munca si studiu.

Omul care mi-a ghidat pasii in ultimii 3 ani, pe partea de dezvoltare si brand personal este Manuela Ciugudean. Cunostintele, motivatia si vibe-ul pe care Manu le da mai departe clientilor sai sunt dincolo de cuvinte. Insa secretul consta in a pune in aplicare tot ceea ce inveti in/din cursurile sale. Minunile nu se intampla peste noapte, iar Manuela nu face treaba in locul clientilor sai. Daca ai ochi sa vezi, urechi sa auzi si dorinta de a urca in varf, e nevoie de munca.

Dacă nu ascultam atent ultimul podcast al Manuelei, mai exact podcastul numarul 105, eu nu realizam niste lucruri extrem de importante ...

In timp ce ascultam podacstul, stiti ce faceam?

Calcule! Calcule privind meseria mea, calcule privind orele de practica si studiu. Si am aflat despre mine urmatoarele:

  • cânt si studiez muzica de 30 de ani: de la 5 ani, voce si instrument - in adolescenta insa am ales sa raman solista si am continuat sa cant doar cu vocea.
  • am prezentat și am cantat la aproape 1000 de evenimente (nunti, botezuri, petreceri, spectacole, conferinte samd)
  • luand in calcul si perioada de formare din copilarie, am participat de-a lungul anilor la peste 100 de emisiuni TV-radio-podcasturi-interviuri scrise.
  • pana in prezent, am ghidat si indrumat in gradinita cu care coleborez de 3 ani de zile, peste 60 de copii, saptamanal.
  • la sala mea de muzica au ajuns peste 200 de copii - rezultatele lor in ceea ce priveste dezvoltarea socio-emotionala, muzica si ritmul mi-au fost transmise cu emotii si bucurie de catre parintii lor, de la o luna la alta.
  • pentru programele mele de lucru cu copiii, 60% am fost autodidact, si fara a exagera, va spun ca am cautat/citit/cercetat/studiat, sute de ore, zile si nopti la rand. Pe langa toate orele de cercetare pe cont propriu, sunt educator muzical cu atestat international in metoda Batucado, am finalizat cu succes si cursul de dezvoltare muzicala pentru copii MJ PEDAGOGA MUSICAL - MADRID, si am participat la nenumarate workshopuri de euritmie internationale.
  • am creat dupa simt, dupa nevoi, aproape 30 de programe diferite de lucru, pentru 3 categorii de varste, programe ce ruleaza saptamanal la sala mea de muzica.
  • am pus bazele unui atelier muzical pentru femei, care are la baza muzica & ritmul - momentan, din motive personale, este putin in pauza.
  • am filmat si postat in ultimii 3 ani, peste 500 de materiale video cu exercitii ritmice, materiale care sunt folosite in multe gradinite si scoli din Romania (si nu numai).
  • in majoritatea saptamanilor, grupele de copii cu care lucrez sunt sold out.

Pentru toate cele de mai sus, am muncit cu inimai , si o voi face in continuare.

Punand cap la cap toate cele de mai sus, parca citesc povestea cuiva, si nu parcursul meu. Sunt tare mandra de toate realizarile de pana acum, sunt sigura ca mai am multe de adaugat la aceasta lista, si va spun si voua ca ORICINE POATE, daca isi doreste cu adevarat!

Va invit sa ascultati podcastul 105 al Manuelei, si sa faceti un astfel de exercitiu, pentru a va vedea adevarata valoare.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu