Cum ia naștere un cântec personalizat?

de admin17 februarie 2022

Până să aleg calea antreprenoriatului, am lucrat ca recepționeră, secretară, am vândut mașini, și am lucrat în marketing. Nu știu cum se întâmpla, însă la fiecare loc de muncă am fost desemnată să scriu invitații, texte funny, să organizez petreceri de firmă și multe altele, deci constat că drumul meu spre creativitate începuse de atunci, fără ca eu să îmi dau seama.

Dau timpul în urma cu 5 ani, și îmi amintesc cum o bună prietenă mi-a spus: “Copilul meu nu mai adoarme nicicum. Ia fă niște versuri drăguțe cu numele lui, și cântă un cântec de nani”. Inițial, am luat în glumă cererea, și în mai puțin de o oră, prietena mea a avut materialul pe telefon. A fost emoționata, a plâns, și … cel mai important: a adormit ușor copilul. Reacția ei m-a făcut să îmi doresc să testez această idee de cântec personalizat, astfel că în doar câteva zile, am scris și am cântat piese personalizate pentru toți apropiații: fie cu ocazia zilelor de naștere, fie în semn de recunoștiință, fie despre copiii lor. Reacția tuturor era: “waw, câtă emoție si originalitate”.

Am înțeles repede că ceea ce eu ofer prin aceste cântece, este EMOȚIE. La scurt timp, au început să vină din ce în ce mai multe cereri pentru astfel de mesaje personalizate cântate, iar dacă trag linie, în ultimii ani am adus lacrimi de bucurie în casele a sute de oameni.

Oamenilor le este din ce în ce mai greu să se exprime, să fie vulnerabili și să se arate așa cum sunt, astfel că aici intervin eu. Ascult atent povestea ce îmi este transmisă, o pun în versuri, și ulterior o cânt.

Dar despre ce poveste vorbim?

Hai să îți dau un exemplu concret: urmează ziua mamei tale în 2 săptămâni, și dorești să o surprinzi. Eu extrag de la tine câteva informatii despre tine și mama ta, aflu ce mesaj dorești să îi transmiți, și ulterior pun în versuri ceea ce mi-ai spus. După ce versurile sunt create, le cânt (pe negativul unei piese pe care o alegem împreună). Finalizarea proiectului presupune montarea unui videoclip din fotografiile tale și ale mamei, videoclip ce are pe fundal piesa cântată de mine (cu mesajul dorit de tine).

Iar exemplele pot continua: cum ar fi să pornești you-tube-ul, telefonul sau laptopul, și deodată să auzi o piesă a cărei poveste îți pare cunoscută? Ba mai mult, deodată să îți auzi și numele? Cum ar fi ca dansul de deschidere al nunții/botezului copilului, să aibă loc pe o piesă personalizată și unică?

Ei bine, multe persoane au avut un șoc sau au fost plăcut surprinse în momentul în care au trăit cele de mai sus. Toate acestea s-au întâmplat însă datorită unui cadou personalizat unic: mai exact, un cântec personalizat.

Faptul că livrarea materialului se face în format electronic, este benefică pentru toți cei implicați în proces, iar sărbătoritul se bucură de cadou, apăsând un singur click.

Tu îmi spui povestea, eu o transform în cântec! 

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu