Cum am reusit sa imi SURPRIND sotul de ziua lui ...

de geanina27 mai 2024

Pe scena impreuna, acasa impreuna ... nu de putina vreme, ci de aproape 20 de ani. Si evident ca lumea intreaba: "cum rezistati sau cum ati reusit?".

Nu exista o reteta sau un secret al unei casnicii reusite, si cred ca exista suisuri si coborasuri in orice familie, insa important este sa reusim sa facem fata si provocarilor si sa depasim problemele cu zambetul pe buze.

Saptamana trecuta, mai exact pe 25 mai, a fost ziua lui Florin. Pentru ca in weekend lucram de cele mai multe ori, a fost nevoie sa ii ofer cadoul cu o zi inainte, adica vineri, 24 mai

Surpriza organizata pentru el a fost pusa la cale din februarie, iar complici mi-au fost prietenii nostri Carmen & Cristi si Sebastian, un om extraordinar pe care l-am cunoscut vara trecuta, si care stie cum/unde/cand sa strabată muntii (apropo, puteti apela la el oricand, pentru ca e asa fain nu doar sa urci pe munte, insa sa ti se explice detalii despre fauna/vegetatie).

Ne-am trezit vineri dimineata, am lasat copilul pe maini bune, si am pornit spre aventura: l-am rugat pe Florin sa se lase ghidat si atat. La o prima oprire, HOP, vede cum Carmen si Cristi urca in masina noastra.

Deodata, vede pe gps ca avem de mers 3 ore: "Ba, sunteti nebuni?"

Dupa 3 ore de mers, un domn cu “masina stricata” si cu o foaie de autostop in mană, ne face cu mana sa oprim: ooppppssss, era chiar Sebastian, la care Florin nu s-ar fi gandit ever ca ii coace o asa zi. Planul a fost sa facem o drumetie lejera pe munte. Evident ca am pornit de acasa echipati in haine de oras, cat sa nu dau de banuit locul in care mergem, insa portbagajul era plin cu bocanci, pantoloni si geci de drumetie. Credeti ca a dorit cineva sa se mai schimbe?

Am urcat pe munte o ora, am stat la povesti la un suc/bere, am coborat inca o ora, si ne-am dus ulterior in Rasnov, sa mancam o masă light: un ciolan cu cartofi si usturoi.

A fost o zi pe cinste, care sigur va ramane in inimile noastre multa vreme, si multumesc complicilor pentru implicare.

Iata ca si astfel de momente/surprize, dau culoare unei relatii de lunga durata, si ofera si partenerului/partenerei o bucurie ce ramane in suflet.

PS: Sebastian este ghid montan cu foarte multa experienta, si este omul potrivit unei astfel de nebunii. Il gasiti si pe instagram cu numele mastahac_sebastian. Este omul poveste, omul cu care nu te plictisesti si cu care ai incredere sa pleci intr-o aventura.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu