Ce imi doresc azi, la implinirea a 36 ani?

de geanina13 noiembrie 2023

Stiti ce imi doresc astazi, la implinirea a 36 de ani?

Imi doresc sa raman la fel de crazy si funny, sa imi pastrez amuzamentul si simtul umorului chiar si in cele mai nereusite momente.

Imi doresc sa raman la fel de implicata si dedicată in meseria mea, fie ca sunt pe scena si cant adultilor, fie că ma cobor la nivelul inaltimii unui bebelus, și dansez pe Baby Shark.

Sper sa raman forever sotia FAVORITA a sotului meu, cum ma alinta el, si sa fim in continuare parintii cool de care Nicholas are nevoie.

Imi doresc ca Nik sa vadă in mine mama aceea misto, careia sa ii spuna tot ce simte, si cu care sa mearga in cluburi cand creste.

Si o ultima dorinta: sa ma tina Dumnezeu intreagă, sa nu mi-o iau in cap, sa muncesc la fel de mult pentru a ajunge unde imi doresc, fara a fi nevoie sa calc pe cadavre - DETEST ASTA. Multa vreme in copilarie si adolescenta am auzit: “nu se poate, e greu, nu avem/tu nu ai bani, nu o sa reusesti, nu e de tine, nu mai visa, nu te vrem”. Dar stiti ce? AM REUSIT sa fac ceea ce imi place, mi-am indeplinit si visele si visurile, cu multa muncă si motivatie.

Adesea mi-au fost inchise multe usi, si nu de putine ori, am avut parte de umilinte care ma faceau sa cred ca da, nu o sa reusesc. Dar cred ca exact perioadele grele m-au intarit si m-au ambitionat sa arat misiunea si pasiunea mea vor invinge. Perioada dintre 35 si 36 ani simt ca a fost cea mai reusita din punct de vedere profesional. Lasand la o parte evenimentele la care cant de 15 ani, anul acesta am finalizat 2 cursuri noi pe parte de dezvoltare a copiilor-adultilor prin muzica, miercuri pe 15 am examen pentru a definitiva un altul (art-terapie), si pentru imi doresc sa aprofundez si mai mult aceasta zona, deja m-am inscris la un alt curs de terapie muzicala. Doar anul acesta am lucrat aproape 500 ore cu grupuri de copii in gradinite, scoli (scoala altfel), si sala mea de muzica, si sa stiti ca pentru un optional saptamanal/ocazional, pentru mine este un record.

Teoria este mereu usoara, practica insă este examenul adevarat.

Materialele mele video au ajuns la milioane de oameni din intreaga lume, si multe dintre ele sunt material didactic in scoli, centre speciale si azile de batrani.

Dumnezeu m-a sustinut, mi-a pansat ranile si mi-a deschis multe usi, aducand in calea mea oameni faini si binevoitori.

Va multumesc pentru orice forma de apreciere, pentru orice vorba bună sau gand transmis!

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu