Care este reteta succesului?

de geanina4 iulie 2023

Succesul se atinge prin parcurgerea a multi ani de munca, de esecuri, de usi inchise, de nopti nedormite.

In ultima perioada am auzit si am trait niste situatii care m-au blocat putin, astfel ca am meditat putin … Uneori, aud parinti nemultumiti de evolutia copilului, dupa 2-4-6 sedinte de “ceva (inot, muzica, karate, engleza etc). Pun astfel presiune si pe copil, si pe profesor care poate se simte prost ca nu e copilul la nivelul “x”. “Dar copilu’ ala cum de vorbeste fluent germana?” Pai … face asta de 2 ani, fiul tau de doar 2 luni.

In ceea ce priveste o afacere, la fel aud lume care doar se plange: “aaaa, nu merge domne’! Am deschis businessul de 6 luni, varza!”. Pai ai site, ai retele social media, apari frecvent in comunitati, ai un minim continut pentru publicul tau, ai o recenzie/doua, ai fotografii relevante samd?. “Eiiii site …., nu am - e scump. Nu imi place mie sa stau prea mult pe grupuri”.

Vrem adesea rezultate peste noapte!

Sa stiti ca trebuie sa aratam lumii ce putem, ce stim, sa ne aratam naturaletea, sa muncim, sa avem incredere, iar cei care ne retin numele (domeniul), ne vor cauta atunci cand vor avea nevoie. Sunt etape spre varful piramidei, care daca nu sunt parcurse, sunt sanse sa cazi si sa ramai jos.

Eu am inceput afacerea cu evenimente acum 15 ani: in primii ani ajungeam in niste localuri unde nici apa nu primeam. Primeam mancare adunata de la meseni, ma schimbam de tinute in masină, dadeam de inviati super naspa. A trebuit oarecum sa trec prin acea perioada, ca sa ma calesc, sa stiu sa ma port si cand e rau, si cand e bine, sa stiu sa spun nu, sa stiu ca merit, sa stiu ca am un pret, si sa triez.

Eu va sfatuiesc din inima sa fiti sinceri cu voi, si sa aveti asteptari realiste si atunci cand sunteti prestatori, si atunci cand sunteti beneficiari.

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu