ATELIER MUZICAL ONE TIME (potrivit pentru GRADINITE, SCOALA ALTFEL SAU SAPTAMANA VERDE)

Acest program este creat pentru toti educatorii sau profesorii care sunt interesati sa ofere copiilor pe care ii ghideaza, o experienta muzicala alaturi de mine. Nu vorbim asadar de un optional lunar, ci de un singur atelier muzical, realizat ocazional la cererea parintilor sau a cadrelor didactice.

Pot veni asadar in gradinita/scoala voastra, daca aceasta se afla in Bucuresti sau zonele limitrofe.

Muzica, alături de alte arte, reprezintă o componentă importantă pentru copii, de la cei mai mici, până la liceeni sau studenți.

  • Muzica este stimulent pentru intelect, creativitate și imaginație;
  • Muzica educă stima de sine în copii;
  • Muzica este o limbă universală;
  • Muzica ii invata pe copii sa lucreze in echipa/sincron;
  • Muzica îi învață pe copii răbdarea și perseverența;
  • Muzica îmbie la relaxare și eliberare;
  • Muzica îi ajută atat pe copii, cat si pe adulti să își exprime emoțiile mai bine;
  • Muzica îi ajută pe copii să își formeze caracterul;
  • Muzica dezvolta motricitatea copiilor;
  • Muzica stimuleaza mintea, cu ajutorul exercitiilor de ritmicitate, facute pe timpi;
  • Muzica ajuta copiii sa se conecteze cu corpul, prin exercitiile de percutie corporala;

 STRUCTURA ATELIERULUI MUZICAL

Am conceput și am gândit atelierul de stimulare prin muzica, avand in prim plan dezvoltarea si evolutia copiilor pe mai multe arii.

Astfel, in cadrul unui atelier muzical, prin prisma activitatilor de stimulare prin muzica, copiii se vor bucura prin rotatie, de urmatoarele: exercitii ritmice, exercitii muzicale distractive, lucru in echipa, muzica & dans, ghicitori muzicale, dezvoltarea motricitatii cu ajutorul a diverse instrumente, invatarea a noi cuvinte in limba in engleza (prin muzica), tastarea la diverse instrumente a notelor muzicale, deprinderea a noi abilitati de coordonare (cu ajutorul a diverse fise de lucru BRAIN EXERCISES - create de mine), distractie & conectare cu colegii, alte exercitii menite sa le dezvolte creativitatea.

DURATA & COSTURI

Durata unui atelier muzical este de 50-60 minute, iar in cadrul atelierului muzical voi lucra alaturi de copii aproximativ 6-8 exercitii de grup, insa pot exista si ateliere la care fiecare copil va fi incurajat sa lucreze si individual un exercitiu.

Pot veni in gradinita/scoala ta, pentru minim 15 copii inscrisi. Costul per copil este 100 lei, iar pentru toate exercitiile propuse, folosesc recuzita proprie: tamburine, castanete, marakas, xilofoane, bete ritmice, esarfe, tobe samd.

Pentru o programare ferma si posibilitatea de a rezerva acest serviciu, te rog sa imi lasi detalii despre ziua/ora dorite, numarul de copii prezenti si adresa institutiei, la contact@geaninastudencu.ro.

Mai multe detalii despre mine si activitatea mea, plus feedback-uri primite de la parintii copiilor cu care am colaborat, gasiti aici:

 Aștept cu nerăbdare să cântam și să dansăm împreună!

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu