KIT DE LUCRU PREMIUM BRAIN EXERCISES 6+

Cercetările au arătat si demonstreaza an de an că ascultarea muzicii reduce anxietatea, tensiunea arterială și durerea, si ajuta totodata la îmbunătățirea calității somnului, a starii de spirit, a vigilenței mentale și a memoriei.

In ceea ce priveste copiii si nu numai, exercitiile si jocurile de orice natura care au la baza ritmul, muzica si miscarea, ii stimuleaza, ii ajuta in procesul de dezvoltare academic, emotional si neuronal, si le permite sa fie mai adaptabili la situatii noi.

CUI ESTE ADRESAT ACEST KIT?

Fisele de lucru din acest kit sunt recomandate copiilor de peste 6 ani si adultilor cu deficit de atentie sau care se confrunta cu probleme ce tin de coordonare, iar parcurgerea lor in mod repetat conform instructiunilor aferente, le va fi de mare ajutor in dezvoltarea neuronala, cognitiva, motrica si ritmica.

CE CONTINE KIT-ul PREMIUM BRAIN EXERCISES 6+?

Prin achizitionarea acestui document PDF, vei intra in posesia a 50 de fise de lucru (exercitii) pe care eu le folosesc adesea la sala mea de muzica:

7 FISE DE REPRODUCERE RITM CU ELEMENTE DE PERCUTIE CORPORALA (cu mentionarea piesei necesare parcurgerii).

11 MUZICOGRAME - cu titlurile pieselor aferente, piese alese atent pentru copii de 6+ (sau adulti). Veti gasi muzicograme pentru piesele: WHEN THE SAINT GO MARCHING, TZADIK KATAMAR – LET’S DANCE, WELLERMAN – NATHAN EVANS, CROSSDANCE – SHENANIGANS, CUCKO RITIM, BELLA CIAO, BEETHOVEN – GERMAN DANCE, RONDO A LA TURCA – MOZZART, DANCE OF HOURS, RADESKY MARCH – STRAUSS, JOHANNES BRAHMS – HUNGARIAN DANCE.

32 FISE DE LUCRU (neuro ritmice) ce au in prim plan dezvoltarea motrica si coordonarea mainilor - fie pe rand, fie simultan. Acestea pot fi parcurse cu degetul, creionul sau cu ajutorul a diverse obiecte din casa, cu muzica sau fara. Majoritatea exercitiilor au un exemplu de melodie pe care pot fi lucrate, insa recomand sa fie parcurse pe muzica/ritmul potrivite copilului/pacientului care le lucreaza.

Cele 50 de exercitii ale acestui KIT PREMIUM BRAIN EXERCISES 6+, au ca scop principal stimularea creierului, exersarea ritmului pe diferite niveluri de dificultate, dobandirea a noi abilitati de coordonare, si antrenarea mintii prin muzica si joc. Totodata, fisele/execitiile din acest document pot fi de mare ajutor in dezvoltarea copiilor si chiar a adultilor care au suferit o afectiune neurologica si au nevoie de exercitiu pentru recuperarea motorie/cognitive.

Activitatile propuse au in prim plan coordonarea mana-ochi, reproducerea si imitarea simbolurilor sau a cifrelor prezente in imagini. Fiecare fisa de lucru are propria descriere si explica pe indelete modul in care trebuie parcursa. Bineinteles ca fisele pot fi folosite si adaptate in functie de cum doreste fiecare profesor/parinte/indrumator.

BENEFICII

KIT-ul PREMIUM BRAIN EXERCISES 6+ include sarcini interactive complexe, permițând într-un mod ludic dezvoltarea conceptelor spațiale, coordonării, motricității fine și grosiere, percepției vizuale și auditive, atenției, memoriei, flexibilității gândirii, si ajuta la dezvoltarea abilităților de numărare, citire și operații logice simple.

OBSERVATII

ATENTIE: majoritatea fiselor de lucru pot fi parcurse doar daca sunt PRINTATE COLOR – multe dintre exercitii au la baza asocierea a diverse culori, deci nu ar putea fi executate corect prin printarea alb-negru.

Acest produs este format PDF si se va descarca automat dupa achizitionare. Produsul nu poate fi returnat, si nici contravaloarea acestuia nu poate fi restituita, avand in vedere ca odata platit, fisierul este deja in posesia persoanei care l-a descarcat.

Exercitiile din acest document au un grad mai ridicat de dificultate. Daca lucrezi cu un elev de 6+ despre care stii ca are un ritm la lent de invatare, recomand sa lucrezi intai fisele din kit-ul 3-6 ani, care au un grad mai mic de dificultate.

Sa iti fie de folos!

299,00 lei

CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
Copyright © 2024 Geanina Studencu | Toate drepturile rezervate.
usercartmenu