Cântec personalizat - AUDIO (format mp3)

Cum ar fi să pornești youtube-ul, telefonul sau laptopul, și deodată să auzi o piesă a cărei poveste îți pare cunoscută? Ba mai mult, deodată să îți auzi și numele?

Cum ar fi ca dansul de deschidere al nunții tale să aibă loc pe o piesă personalizată, piesa a caror personaje principale sunteti voi, mirii?

Locuiesti peste hotare si doresti sa transmiti rudelor/parintilor, un mesaj unic, sub forma de cantec?

Ei bine, multe persoane au avut un șoc sau au fost plăcut surprinse în momentul în care au trăit cele de mai sus. Toate acestea s-au întâmplat însă datorită unui cadou personalizat unic: mai exact, un cântec personalizat scris si cantat de mine.

PROCEDURA:

Dupa plasarea comenzii, vei primi pe email un set de intrebari in baza carora scriu versurile piesei, si totodata lista pieselor pe care le pot interpreta. Printre negativele (liniile melodice propuse), se numara negative internationale, folclor romanesc, colinde sau cantece pentru copii.

In cazul in care nici una din piesele propuse de mine nu sunt pe placul tau, vei primi inapoi contravaloarea produsului.

Cântecele personalizate se realizează la comandă, au durata de 2-3 minute (in functie de negativul ales din lista propusa de mine), si contin de cele mai multe ori 2 strofe si un refren care se repeta. Personalizarea presupune asadar mentionarea numelor persoanelor implicate, si mesajul/urarea ce se doresc a fi transmise (intrucat o piesa are doar 2-3 strofe, nu incap povesti lungi, cu atat mai mult cu cat versurile au rima).

Perioada de executie a unui cantec personalizat este de 7-10 zile, iar dupa ce intri in posesia lui, nu poate returnat/refuzat, avand in vedere ca este personalizat. Orice modificare ulterioara adusa materialului presupune un cost suplimentar, incepand cu 50 lei (in functie de complexitate).

Acest tip de cadou este un CADOU SURPRIZA, astfel ca vei primi produsul final, fara a vedea inainte versurile pe care le-am scris/cantat. Inainte de a plasa comanda, te sfatuiesc sa asculti cateva exemple pe canalul meu youtube "Geanina Studencu", cat sa ai o idee despre ce presupune acest serviciu.

Fie că vorbim de tineri părinți, fie că vorbim de bunici, nași sau educatori, acest tip de cadou personalizat a atins corzi sensibile în rândul tuturor. Este un cadou inedit, original, care emotioneaza pana la lacrimi, indiferent de ocazia pentru care este oferit, indiferent de varsta sau statut.

Tu îmi spui povestea, eu o transform în cântec!

Livrarea materialului se face în format electronic (via wetransfer). Materialul trebuie salvat in computer de catre client, intrucat nu ramane salvat in arhiva personala a prestatorului.

400,00 lei

Tarife

  • 400 lei - Cântec personalizat varianta audio (format mp3)
*
*
*
*
*
*
*
*

Iti reamintesc:
Perioada de executie a unui cantec personalizat este de 7-10 zile, iar acest serviciu este nereturnabil, avand in vedere ca este personalizat. Cantecul se livreaza via wetransfer si trebuie salvat de catre client in PC/telefon, in maxim 7 zile de la primire. Nu pot pastra in arhiva personala materialele tuturor clientilor, de aceea rog salvarea marerialului. Cântecele personalizate se realizează la comandă, au durata de 2-3 minute (in functie de negativul ales), si contin de cele mai multe ori 2 strofe si un refren (care se repeta). Personalizarea presupune asadar mentionarea numelor persoanelor implicate, si mesajul/urarea ce se doresc a fi transmise (intrucat o piesa are doar 2-3 strofe, nu incap povesti lungi, cu atat mai mult cu cat versurile au rima).

*
CONTACT

Ia legătura cu mine

ADRESĂ

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 67
Roșu, comuna Chiajna, Ilfov
contact@geaninastudencu.ro

SOCIAL MEDIA

GDPR(Required)
MAILCHIMP
usercartmenu